Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Καμπότζη

Ακίνητο προς πώληση στην Καμπότζη

Η Καμπότζη είναι μια χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία, της οποίας το τοπίο περιλαμβάνει χαμηλές πεδιάδες, το δέλτα του Μεκόνγκ, τα βουνά και τις ακτές του Κόλπου του Σιάμ. Στην Πνομ Πενχ, την πρωτεύουσα, υπάρχει η κεντρική αγορά σε στιλ αρ ντεκό, το λαμπερό Βασιλικό Παλάτι και το Εθνικό Μουσείο.

Συνορεύει με την Ταϊλάνδη στα βορειοδυτικά, το Βιετνάμ στα ανατολικά και τον Κόλπο της Ταϊλάνδης στα νοτιοδυτικά.

Η κατοχή μιας βίλας, ενός διαμερίσματος ή ούτως ή άλλως ενός ακινήτου γενικά αποτελεί προϋπόθεση που χαρακτηρίζει όχι μόνο εκείνους που σκοπεύουν να μετακομίσουν σε αυτήν τη χώρα που βιώνει συνεχή ανάπτυξη, αλλά και εκείνους που αναζητούν ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα και ακίνητα προς πώληση στην Καμπότζη. Αυτή η δεύτερη επιλογή είναι αναμφίβολα ρεαλιστική καθώς η αγορά ακινήτων της Καμπότζης βρίσκεται ακόμη σε φάση προ-ανάπτυξης.

Ευτυχώς, ο νέος νόμος για τα ακίνητα που είναι προσβάσιμοι από αλλοδαπούς βοήθησε αναμφίβολα στην ανάπτυξη αυτού του σημαντικού οικονομικού τομέα και σίγουρα επηρεάστηκε η ανάπτυξη των συναλλαγών ακινήτων.

Είναι σημαντικό, πριν επενδύσετε και αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στην Καμπότζη, να γνωρίζετε τις δυνατότητες των επενδύσεων σε ακίνητα, τις φορολογικές επιπτώσεις τους, τις νομικές διαφορές που χαρακτηρίζουν την αγορά διαμερισμάτων και βιλών στην Καμπότζη, καθώς και πιθανές λύσεις.

Η Καμπότζη γίνεται γρήγορα μια χώρα με σταθερή οικονομία και οι προοπτικές έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον αν θεωρήσουμε ότι η ανάπτυξη διπλασιάζει τον ρυθμό πληθωρισμού.

Αντιμέτωπη με μια συνεχή και ασταμάτητη επέκταση του τουριστικού τομέα, με άμεση επίδραση στην αγορά ακινήτων της Καμπότζης, και εκτός από τις πρόσφατες ανακαλύψεις πετρελαίου, φυσικού αερίου και ορυκτών, το οικονομικό μέλλον της χώρας φαίνεται περισσότερο από λαμπρό.

Φυσικά, το σύστημα υποδομών γενικά παραμένει αδύναμο και πολλοί τομείς της οικονομίας δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί προτού θεωρηθούν αξιόπιστοι, αλλά ακριβώς υπό το φως αυτών των φαινομενικά αρνητικών στοιχείων, η αγορά ακινήτων προσφέρει τεράστιες δυνατότητες στους διαθέσιμους επενδυτές , απέναντι στο συχνά περιορισμένο κεφάλαιο, για να αδράξουμε την ευκαιρία.

Η επένδυση και η αγορά ενός ακινήτου προς πώληση στην Καμπότζη μπορεί να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επωφελής. Μεγάλες αποδόσεις από οικονομική άποψη είναι εφικτές των επενδυτών που είναι σε θέση να κατανοήσουν πώς οι εμφανείς και αντικειμενικές αδυναμίες του συστήματος της Καμπότζης αντιπροσωπεύουν ταυτόχρονα τις καλύτερες εγγυήσεις για αύξηση της αξίας των ακινήτων τους.

Η κατοχή ενός ακινήτου στην Καμπότζη είναι περισσότερο από ποτέ, σε μεγάλο βαθμό? Συγκεκριμένα, οι βίλες που διατίθενται στην Καμπότζη, συνήθως σε θέρετρα από το ισόγειο, αποτελούν πηγή καλής κερδοφορίας καθώς και ισχυρή ανατίμηση του κεφαλαίου που επενδύεται στην αγορά.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 35519

Πώληση Ξενοδοχείο, Καμπότζη, Phnom Penh, Siem Reap, soksan road, siem reap

46,633.09EUR
Πώληση
Ξενοδοχείο

4000 m²
9 δωμάτια boutique ξενοδοχείο στη Siem reap! ευρύχωρο δωμάτιο με μπαλκόνι και πέτρινο μπάνιο καλή τοποθεσία στο δρόμο Soksan στη Siem Reap πισίνα ...
Cod. 31006

Πώληση Ξενοδοχείο, Καμπότζη, Phnom Penh, Siem Reap, Siem Reap

746,129.45EUR
Πώληση
Ξενοδοχείο

700 m²
19 Δωμάτιο Boutique Hotel προς πώληση στο Siem Reap, Καμπότζη. Κερδοφόρα και μια μεγάλη Επενδύσεις σε ακίνητα. Υπάρχει μια υπάρχουσα μισθωτή με 2 ετών...
Η Γέφυρα @ Πνομ Πενχ, Καμπότζη **************************************** Λεπτομέρειες Ανάπτυξη: ~ Ιδιόκτητα Επενδύσεων σε προνομιακή τοποθεσία ~ ...
Cod. 27853

Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Καμπότζη, Phnom Penh, Phnom Penh, Phnom Penh

Reserved negotiation
Πώληση
Αγροτική επιχείρηση

98541 m²
γεωργικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων για την πώληση
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB