Πώληση Ξενοδοχείο, Siem Reap, Phnom Penh, Καμπότζη, Siem Reap

Πώληση - Cod. 31006

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 700 m²
  • Αριθμός δωματίων: 19
  • Όροφος: 4

19 Δωμάτιο Boutique Hotel προς πώληση στο Siem Reap, Καμπότζη. Κερδοφόρα και μια μεγάλη Επενδύσεις σε ακίνητα. Υπάρχει μια υπάρχουσα μισθωτή με 2 ετών που απομένουν για μίσθωσής τους. Το ενοίκιο είναι $ 3.500 μηνιαία. Είναι μόλις 2 λεπτά με τα Παλιά Αγορά / Pub Street και το νέο Hard Rock Cafe είναι κοντά, καθώς και. Το ξενοδοχείο περιβάλλεται επίσης από πολλά εστιατόρια, πάγκους των τροφίμων και εστιατόρια. Τα δωμάτια διαθέτουν μια ποικιλία ανέσεων όπως τα καθιστικό, ασύρματη πρόσβαση στο internet, μίνι μπαρ, μπουρνούζια, και καλωδιακή τηλεόραση.

Επιπλέον, τα δωμάτια έχουν θέα στην πόλη και διαθέτουν μπαλκόνι όπου μπορεί κανείς να βγείτε και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα και την ηρεμία της Siem Reap. ψυχαγωγικές δραστηριότητες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν κήπο στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη και in-house υπηρεσίες μασάζ. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο, στον τελευταίο όροφο Sky Cafe, υπάλληλο υποδοχής και επιχειρηματικό κέντρο.

ιδιοκτήτη απόντων, που ζουν στην Αυστραλία. Τιμή πώλησης είναι $ 800,, 000. Ανοικτό σε όλες τις προσφορές. Προκαταρκτική Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω e-mail, απευθείας από συγκεκριμένες και οικονομικά προσόντα Αρχές ή την άδεια Κ.Ε. τους

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB